Sara – Ljudboken

Sara är den fristående uppföljaren till min debutbok Den som ger. Det är en deckare med thrillerinslag. Den handlar om den unga Sara som blir kidnappad men bestämmer sig för att fly och ta strid med de som vill henne illa.

Recensioner hittar du här. Sara blev nominerad till Selmapriset 2018 och slutade topp 5.

Utgiven som ljudbok 2018-01-18 och producerad av Saga Egmont. Inläsare är Alexandra Drotz Ruhn. Bokens längd är: 7 timmar och 44 minuter.

Den finns tillgänglig att strömma bland annat via Storytel och Bookbeat samt för nedladdning via Adlibris, Bokus med flera. Ljudboken är också möjlig att låna via biblioteken.


Vem är den unga kvinna som en natt i maj 2013 blir påkörd och dödad vid en trafikolycka utanför Väster Malma i Södermanland? Hon anmäls inte saknad och hennes identitet går inte att fastställa. Och det finns märkliga omständigheter.

En morgon samma månad hittas en lokal byggföretagare ihjälskjuten med ett enda skott på en golfbana utanför Nyköping. Det ser ut som en avrättning men trots de öppna ytorna har ingen hört eller sett något.

Kriminalinspektör Arne Olofsson och hans kollegor vid Nyköpingspolisen är tillbaka och får ta tag i dessa kniviga utredningar. Tillfälligheter gör att den civile utredaren Svante Möller blir inblandad i polisarbetet ännu en gång.